top of page

Sommer og magi

Sommeren er her, og alt blir lysere – jeg elsker å følge med på alt som gror; energien er fantastisk når naturen setter i gang!


Om du har lyst til å være med på en helt spesiell reise, og forlenge sommeren? Jeg har nettop fått vite at det fantastiske stedet vi skal på retreat til i september har pusset opp et helt hus til som gir 6 rom ekstra!

Det er dobbeltrom, og du kan lese mer om reisen her:     
Come as you are, Leave as a star!

Magi er deilig, men som regel så trenger vi tid, og det tar tid; den healingen som skjer på så dype nivåer i oss alle nå. Vi gjør jobben vi er her for å gjøre (på et dypt indre plan). Når vi gjør den jobben vi skal i oss selv, hjelper vi samtidig hverandre. 


Trenger du en liten boost? Bli med på energiverskted mandag 20/6 kl. 18 – 20 da vel, les mer her:   


Jeg tenker at det å gi seg selv Reiki er som hage-arbeide; slik vi forbereder jorden før vi planter, luker og gjødsler underveis for at blomstene skal blomstre lenger. Vi får igjen for arbeidet vi gjør, det vi har lagt grunnlag for kan gro og blomstre 🌱🌷🌳


Everything is energy and that is all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get  that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics. Albert Einstein

Den sanne menneskelige prosessen skjer i tråd med livets lov. Vi er magnetiske og vi er frekvens, er det noe vi ønsker skal komme inn i livet vårt må vi vibrere på den samme frekvensen som det vi ønsker. Det holder ikke med vilje og ord, vi må leve (les vibrere) den rette frekvensen i all vår menneskelighet.


Utfordringen er at vi må ‘beseire’ det som har hindret oss å komme dit, og det handler oftest om å forsere egne mønstre og trosystener. Det kan være en laaaang prosess; gamle mønstre kan sitte i cellene våre og gå over flere liv – ofte stammer de fra noe som må heles i oss. Trossystemer handler oftest om å vri hodet rundt problemstillinger på nye måter – rundt stolthet, ego og vilje, og som om ikke det er nok omfatter det ofte flere enn oss selv. 


‘Janteloven’ kan være et eksempel på et trossystem som ligger dypt i mange. En kompleksitet i det hele er at hver handling vi gjør, intensjon vi holder, har en respons som speiler oss på et eller annet vis – likt eller motsatt. Óg; én hendelse kan gi en spontan ‘åpning’ av et tema i oss vi ikke visste var en greie før vi står midt i det. Det skjer, og vi har ikke noe annet valg enn å leve (les jobbe seg gjennom) det vi plutselig er i. Å leve gjennom hjertet vil si at vi er sanne og kjærlighetsfylt overfor hverandre og oss selv, at vi er ydmyke og sterke, inkluderende og samtidig setter grenser. Kontroll og tillit er i hver sin ende av den samme skalaen. 


Jeg mener Reiki er et av de beste verktøy som er på markedet – men den menneskelige ‘jobben’ må vi gjøre selv, gjennom livet vi lever. 

Vi hever vår bevissthet og frekvens gjennom livet som skjer. Det er flere og flere som får øynene opp for at det er noe ‘mer’ enn bare tilfeldigheter, flere og flere som ønsker å leve ‘riktig’.


Reiki er verktøyet som viser oss veien gjennom hjertet; jord ki og himmel ki trekkes sammen gjennom hjerte ki. På den måten vil Reiki alltid trekke oss i hjertets sanne retning – noen kaller det vår sjels retning. Jeg vet at det lønner seg – selv om det kan være ubehagelig først. For å heles må vi møte det som blokkerer, gå gjennom og løse det opp. Er det ‘noe stort’ møter vi det flere ganger, som i sirkler gjennom livet.


Behandling: En kvinne kom til meg og sa; jeg er lei av å være alene, jeg ønsker meg en god partner. Jeg fortalte henne at da må hun puste/fordøye det som ligger i henne og hindrer dette fra å skje. 


Hun opplevde til tider at det kunne være vanskelig å puste dypt slik jeg bad om gjennom behandlingen, og jeg så at det var der hun møtte noen av sine egne ‘knuter’. Senere fortalte hun at dagen etter fikk hun høre at en hun var kjæreste med for 15 år siden hadde blitt sammen med en venninne av henne. Hun ble overrasket over at alle følelsene fra den gangen veltet opp i henne – så ble hun helt flat.


Det var en vond kjærlighetssorg hun hadde fortrengt, som hun nå fikk ‘puste seg gjennom’. Å helbrede gamle sår er en prosess, hvor lang tid det tar er avhengig av omfanget i tematikken den holder. Om vi skal holde oss til eksempelet med kjærlighetssorg, så avhenger det av hvor mange lag med kjærlighetssorg vi har ‘feiet under teppet’. 


Det tok ikke lang tid før denne damen også plutselig så hvordan hun gjorde seg selv liten, følte seg mislykket og verdiløs – som en forlengelse av tematikken. Det er ofte det sitter ‘i lenker’ Da hun så dette kunne hun minne seg selv på gode familiebånd, gode venner, en god utdannelse, jobb hun elsket, egen bolig hun trives i, og alle de fine tingene hun har oppnådd i livet sitt. Hun kjente hvordan det var noe inne i henne som lettet. 


Med Reiki 2 vil hun selv kunne sende Reiki direkte til sine tematikker og ønsker. Sannhet er vår vei ut av problemer; når vi vet noe, kan vi gjøre noe med det. Dype følelser som er begravet blir knuter i oss, som må erkjennes/pustes for å bli satt fri. Om vi bare later som at det er fint, vil vi garantert møte det som ‘ligger i oss’ igjen – med litt forskjellig vinkling, i litt ‘ny drakt’, igjen og igjen, helt til vi er ‘gjennom’.


 

JA VISST GÖR DET ONT NÄR KNOPPAR BRISTER

Ja visst gör det ont när knoppar brister. 

Varför skulle annars våren tveka? 

Varför skulle all vår heta längtan bindas i det frusna bitterbleka? 

Höljet var ju knoppen hela vintern. 

Vad är det för nytt, som tär och spränger? 

Ja visst gör det ont när knoppar brister, ont för det som växer och det som stänger. 


Ja nog är det svårt när droppar faller. 

Skälvande av ängslan tungt de hänger, 

klamrar sig vid kvisten, sväller, glider – tyngden drar dem neråt, hur de klänger. 

Svårt att vara oviss, rädd och delad, svårt att känna djupet dra och kalla, ändå sitta kvar och bara darra – svårt att vilja stanna och vilja falla. 


Då, när det är värst och inget hjälper, brister som i jubel trädets knoppar. 

Då, när ingen rädsla längre håller, faller i ett glitter kvistens droppar, 

glömmer att de skrämdes av det nya, 

glömmer att de ängslades för färden – känner en sekund sin största trygghet, 

vilar i den tillit som skapar världen. 


 

Vi er mange som har vært, og er i prosesser med dype temaer i oss selv. Jorden hever frekvensen og vi tvinges til å gjøre det samme. Vi holder alle forskjellige mønstre som utspiller seg i våre hverdagslige liv, og vi kan se det på verdensarenaen – For eksempel kan de fleste gjenkjenne krigs-energien som dessverre er så sterk i det kollektive, på forskjellige måter i eget liv. Når vi møter våre temaer så klokt vi kan (med så høy frekvens/mye lys som mulig) vil vi gjøre det lettere for andre å gjøre det samme. 


Jeg tror det er viktig å hente så mye glede vi kan, gjøre slik at vi gløder ❤️ puste dypere, rett gjennom hjertet. Livet er rart,  jeg har vært på reise; India er fantastisk, og Roma – Trondheim. Jeg aktiverer og blir selv aktivert gjennom å være på forskjellige steder jeg tydeligvis har gjort hellig arbeide i tidligere tider, stedene er lik portaler; vortex, chakraer, eller rett og slett akupunkturpunkter som ligger på disse linjene jeg ser og kjenner på moder jord – og samtidig i et slags større bilde av meg.


Jeg kjenner på det som en Superpower. Jeg tror vi alle har tilgang på det om vi finner det sanne i oss, en slags kjerne av det vi er, som inneholder så mye mer enn vi kan tenke. Reiki trekker oss dit. Det vi heler i oss selv heler vi også for jorden – slik vi har en avtale om, hver og en av oss på vår egen unike måte ❤️


Nå gleder jeg meg til sommerferie, men først energiverksted 🤗✨ og så til Karpathos! ☀️


Med ønske om alt godt, 

Helén

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page