top of page

Hva er Reiki?

Reiki er gammel tempel-kunnskap, en vei til øket bevissthet og opplysning - et fantastisk verktøy.

 

Reiki er en naturlig, enkel og sterk healing-metode som ble startet slik vi kjenner den i dag av Mikao Usui (1865 – 1926) i Japan. Usui startet med å sette Reiki i et system som skulle gjøre det tilgjengelig for flere å følge.

REI kan bety universell, hellig, eller spirituell. KI er det samme som chi: den livskraften som går gjennom alt levende – det er komplekst, multidimensjonalt og holistisk, akkurat som vi mennesker er! Reiki virker på alle plan og nivåer av det vi er. Reiki trekker oss inn i vårt eget senter, gjenoppretter balansen i oss og gir en indre ro - derifra kan fine ting skje.

 

Vi mennesker er mer enn vi tror – Med Reiki kommer vi i kontakt med dette ‘mer’. Fordi vi alle er unike, vil dette være forskjellig for hver og en av oss – hver og en trekkes mot sitt sanne selv. 

BBA32F22-0DB8-4774-A3F3-EB4F962F012B_edited_edited.jpg

Erfaring med Reiki

Vi har lagt ut noen videoer om Reiki her på nettsiden vår og sammen med andre YouTube.

Du finner dem via lenken nedenfor.

Reiki; universell
energi / livskraft

For å få tilgang på denne energien må du som regel åpnes/aktiveres av en kvalifisert Reikimester.

Dette gjøres på Reiki 1 grunnkurs (10-12 timer over to dager). Slik huset ditt kobles til strømnettet av en autorisert elektriker, kan en reikimester koble deg til Reiki-energien. Når du er åpnet for denne energien kan du gi deg selv (og andre) behandling gjennom å legge hendene på reikiposisjonene, eller hvor som helst på kroppen. Det er kroppen selv som trekker energien dit den trenger det mest for å gjenopprette balansen og samtidig åpne oss opp til nye muligheter og videre utvikling. 

 

Reiki er tilgjengelig for alle.

Reiki skaper balanse og harmoni; understøtter og påskynder kroppens egen helingsprosess.

 

Reiki virker helhetlig, og tar kropp, sinn, tanker og følelser under ett - balanserer og styrker der det er behov.

 

Reiki-energien er objektiv og nøytral, og finner selv frem til eventuelle ubalanser; på samme måten som vann fyller tomrom og går til det dypeste punktet først. 

 

Reiki understøtter og forsterker alle andre behandlinger.

 

En time Reikibehandling tilsvarer 3-4 timers søvn.

bottom of page