top of page

Ny tid

‘Jorden hever frekvensen og vi tvinges med på hennes reise’ – Hva betyr det?

Det er en ny tid. Verden (og vi) jobber oss mot uforbeholden kjærlighet og integritet. På vår vei dit vil alle forbeholdene vi (og verden) har, ‘reise’ seg.


Vi skal bli klar over egne (og andres) verdier, prinsipper og handlinger – gjøre endringer der noe ikke lenger holder mål – det handler om integritet, om å ta ansvar, og sette noen grenser – både i oss selv og i verden.


Hva gjør du for å stå støtt i ditt lys når verden svaier slik den gjør? Brannene på Hawaii kjente jeg ‘in my bones’, og samtidig har vi hatt så mye vann andre steder i verden at folk også her har måttet flykte fra hus og hjem. Vann er følelser, Ild er ny begynnelse – etterpå. Det er som at moder jord koker.

Jeg mener at det er viktigere enn noen gang at vi har disipliner/verktøy til å ta vare på oss selv, for vi påvirkes av alt rundt oss. Min opplevelse er at ingenting kan løfte meg tilbake i senter av meg selv slik Reiki kan. Ting skjer, og verden kan ‘svaie’, Reiki er både harmoniserende og ærlig. Det overskuddet jeg kjenner inne i meg etter å ha gitt meg selv Reiki er noe helt eget. Da er jeg i senter av en ro, kraft og oversikt jeg elsker!Reiki er et nyttig verktøy, men det er jo vi mennesker som er kule – Vi er både multidimensjonale og magiske. Jeg bruker Reiki hver dag, og gjorde energiarbeide både med ‘Hans’ og Hawaii – ute i en soppsirkel, og inne i mitt tempel. Energiene på jorda ‘koker’, og jeg tror det er så viktig at vi trekker inn ro, harmoni og GLEDE der vi kan.


House of Good People

Jeg har hatt fest også; lanseringsfest for nye ‘House of Good People’ – om du lurer på hva det er kan du ta en titt på www.houseofgoodpeople.com der har vi spennende ting på gang :)

Det lukter høst om morgenen nå, og jeg har mye jeg gleder meg til fremover – det håper jeg at du har også ❤️  Helén

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page