top of page

Retningslinjer for personvern

Reikimester.com Helén R. Løddesøl er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger som samles inn gjennom nettsiden www.reikimester.com eller abonnementet på et av våre nyhetsbrev. Når du oppretter en bruker i vår app, gjelder egne bruksvilkår. Reikimester.com avgjør behovet for behandling av personopplysninger, men det er frivillig å bruke tjenestene våre. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om områdene vi er behandlingsansvarlige for.
 

Når behandler vi dine personopplysninger?
Vi behandler hovedsakelig informasjon om deg i følgende tilfeller:

 

  • Du har sendt oss en forespørsel

  • Du har meldt deg på et arrangement eller bedt om informasjon

  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev

  • Du har søkt jobb hos oss

  • Du besøkte nettsiden vår www.reikimester.com eller lastet ned appen vår

Vi kan også motta informasjon om deg fra andre i følgende tilfeller:
En jobbsøker har gitt deg som referanse

 

Reikimester.com drifter alle våre systemer selv, men i noen tilfeller bruker vi også eksterne konsulenter/leverandører. Alle våre leverandører er forpliktet til å jobbe fra Norge, og i tilfeller hvor data flyttes ut fra våre egne servere vil dette skje innenfor rammene beskrevet i personopplysningsloven (GDPR).


Nettstedstrafikk og informasjonskapsler
Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du besøker et nettsted. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettstedet skal fungere. I fremtiden vil Reikimester.com også bruke informasjonskapsler for å analysere bruken av nettsidene våre.

 

Statistikk fra nettsiden
Reikimester bruker logger fra vår webserver for å generere statistikk over besøk på nettsidene våre. Denne statistikken lar oss forbedre informasjonen på nettstedet vårt. Informasjonen inneholder hvilken side du har besøkt, om du har brukt kontaktskjemaet vårt, dato og klokkeslett for besøk samt teknisk informasjon om enheten din. Vår nettserver sletter IP-adressene til alle besøkende umiddelbart. Det vil ikke være mulig for oss å identifisere deg fra den resterende informasjonen, og statistikken er derfor anonym. Dette betyr at informasjonen ikke kan knyttes til deg som enkeltperson.


Reikimester.com har konkludert med at vi har et gyldig grunnlag for å behandle slik anonym statistikk etter personopplysningsloven art 6 nr. 1 bokstav f. Vi mener at slik statistikk er nødvendig for å ivareta en legitim interesse som er å forbedre og videreutvikle informasjonen på våre nettsider.


Kontaktskjema og tilbakemelding
Kontaktskjema på nettsiden www.reikimester.no finner du en funksjon hvor du kan sende oss en melding via et kontaktskjema og gi tilbakemelding dersom du har spørsmål eller ønsker å gi tilbakemelding.

Etter at spørsmålet er besvart og tilbakemeldingen er gjennomgått, slettes den manuelt dersom henvendelsen kommer fra noen uten kundeforhold. Gjelder henvendelsen et kundeforhold hvor dialogen bør opprettholdes lenger, overføres dialogen til vårt kontaktregister i Wix. 


Reikimester.com har konkludert med at vi har en saklig grunn til å behandle slik dialog gjennom chat og tilbakemelding etter personopplysningsloven art 6 nr. 1 bokstav f. Vi mener at slik statistikk er nødvendig for å ivareta en legitim interesse som er å forbedre og videreutvikle informasjonen på våre nettsider.


Nyhetsbrev abonnement
Reikimester.com sender ut e-post markedsførings nyhetsbrev til de som ønsker det og har gitt sitt samtykke til at vi gjør det.

For at vi skal kunne sende deg e-post markedsførings nyhetsbrev, må du registrere en e-postadresse. Ved å registrere deg godtar du vår behandling av informasjon om deg. E-postadressen lagres i et eget kontaktregistere, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet.


Reikimester.com har konkludert med at vi har en gyldig grunn til å behandle din e-postadresse i forbindelse med vårt nyhetsbrev i henhold til personopplysningsloven art 6, nr. 1 bokstav a, samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.


Jobbsøkere
Hvis du søker jobb hos oss, må Reikimester.com behandle informasjon om deg for å vurdere søknaden din. Ansettelsesprosessen innebærer å behandle informasjonen du frivillig sender oss, som CV, vitnemål og attester. I tillegg til eventuelle intervjuer, kan vi også be om å kontakte referansene du oppga.


Reikimester.com har konkludert med at vi har en gyldig grunn til å vurdere innsendt dokumentasjon, gjennomføre intervjuer og referanser. Etter personopplysningsloven art 6 nr. 1 bokstav b. Behandling er nødvendig for å gjennomføre vurderinger på arbeidssøkerens forespørsel.


Retningslinjer for personvern for barn
Våre tjenester skal ikke brukes av barn under 16 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 16 år. I tilfeller hvor vi oppdager at et barn under 16 år har gitt oss personopplysninger, vil vi slette dette umiddelbart fra alle våre servere og systemer. Hvis du er forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss slik at vi kan iverksette nødvendige tiltak.

Sikkerhet
Vi verdsetter tilliten du setter til oss ved å oppgi din personlige informasjon. Hos Reikimester.com streber vi derfor etter å bruke sikker teknologi og ha interne prosesser og kontrollfunksjoner som setter din sikkerhet først.

Dine rettigheter

Tilgang til dine personlige data

Du kan når som helst be om en kopi av all informasjon vi behandler om deg.

Korrigering av dine personopplysninger
Du kan be oss om å korrigere informasjon som er feil eller villedende.

Sletting av dine personlige data
I noen situasjoner kan du be oss om å slette eller anonymisere informasjon om deg selv.

Begrensning av behandling av dine personopplysninger
I enkelte situasjoner kan du også be oss om å begrense behandlingen av informasjon om deg.

Innsigelse mot behandlingen av dine personopplysninger
Du har rett til å protestere mot vår behandling av opplysninger om deg.

Du kan klage på vår behandling av dine personopplysninger
Vi håper du tar kontakt dersom du mener vi ikke overholder personopplysningslovens regler.

 

Du kan utøve dine rettigheter ved å kontakte oss her eller via vårt kontaktskjema på nettstedet:

E-post: helen@reikimester.com


Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen en måned.
Du kan også klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.


Versjon
Reikimester.com vil fortsette å jobbe med å utvikle våre prinsipper og praksis for behandling av personopplysninger, inkludert lagring og sletting av personopplysninger. Ved endringer vil vi endre informasjonen ovenfor tilsvarende.


Informasjonen ovenfor er datert 06.03.2024
 

Våre kurs

Lurer du på hvilket kurs som passer for deg? Da kan du ta en titt på våre kursbeskrivelser og til enhver tid aktive kurs. Har du noen spørsmål er du velkommen til å sende en mail til helen@reikimester.com.

bottom of page