top of page

Julehilsen med nyheter og events

Så er det snart jul igjen, og jeg håper at denne posten finner deg på en god måte. Det er litt av en tid vi lever i, med store kontraster.Det er mye smerte så alt for mange steder på jorden. Det er mange som har det vanskelig, og det påvirker oss alle dypt – bevisst eller ubevisst. Å tillate oss selv å ta i mot ‘det gode’ når det er så mange som strever, er vi flere som kan kjenner på. Det ligger dypt i oss at vi er én, derfor kan det kjennes feil å skulle kose seg med goder når det er så mange som strever.


Likevel; Jeg blir vist at om vi (som kan) greier å ta i mot det gode vi tilbys i livet, så gjør vi det faktisk mer tilgjengelig… Fordi vi holder energien levende på en måte – dette handler ikke om tankeløs ødsling av noe slag, men om å gledes. 


Det handler om å tillate seg selv å ha det godt – åpne hjertet og ta i mot, når det er mulig. 

Personlig har jeg hatt et travelt år i 2023, og jeg har gjort en del ‘andre ting’ jeg er stolt av! 


House of Good People nettsiden som har blitt så fin. Vi har flere gode samarbeidspartnere, og har derfor kunnet støtte skoler som også gir utdannelse til mennesker som ellers ikke hadde hatt råd. Og, smykker med kraft er en realitet! Vi får nydelige tilbakemeldinger fra flere som kjenner det. Smykkene er laget i de beste kvaliteter, og er selvfølgelig bærekraftig laget; hvert smykke har også betalt en prosentdel til utdannelse for barn fra fattige familier. Kronen vår representerer mennesker som står i en sirkel. Med en feminin kraft der alle i sirkelen holder hverandres rygg, blir det lettere for alle å løfte hjertet sitt til himmelen (med hjertet til himmelen har vi kontakt med vår kraft, og kan leve i vår sjels sannhet her på jorden). Bæreren av smykket er i denne sirkelen.


Nyhet - Yoga på SATS Majorstua

Yoga som healing er populært, og jeg syns det er veldig gøy! Klassene er fulle, og flere har vært skuffet for at de ikke får plass. Derfor gleder jeg meg til å begynne å undervise på SATS igjen; denne gangen på Yoga Majorstua, i Shultz gate – hver onsdag formiddag 9.30 – 11 ‘Hot Yoga calm’. Det står på deres nettside at det også er mulighet for drop-in, så kanskje vi sees der?


Besøk SATS Majorstuen her.


Reiki energiverksted

Reiki Energiverksted blir det 15. januar. Påmelding gjør du her   

For å lese mer om vårens kurs, se vår kurskalender.


Jeg kjenner dyp glede i hjertet når jeg ser kraften i øynene på mennesker, særlig når vi har jobbet med verktøy som Reiki eller Yoga.

Tittelen på kurset ble magisk for meg, RECOVERY, fordi den dype, gode gleden – den som går langt inne i hjertet og kroppen, er noe jeg søker som en slags bekreftelse. Det er også ofte det jeg hører folk si, når de har begynt med Reiki; Jeg har blitt så mye mere glad jeg, etter at jeg begynte med Reiki! 


Langhelg med Yoga på Danebu

Det er flere som har etterlyst en langhelg med ‘yoga som healing’ i Norge, og vi har booket vakre Danebu Kongsgård Hotel helgen etter påske; 5. – 7. april. Det blir yoga, gong-bad, god mat og forhåpentligvis både ski og soling. Fjellet er så vakkert i april!Les mer/påmelding her  


Retreat på Karpathos

Reisen til Karpathos i oktober ble ‘en høydare’, og neste års reise er allerede fullbooket! Vi lager venteliste om du ønsker å stå på den; Send pm. 
Med dette ønsker jeg deg alt, alt godt ❤️  både for julen og det nye året, 

Helén Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page