top of page

Re-kalibrering

Nå er det snart et halvt år siden verden ble helt annerledes, og vi alle lærte oss å vaske hender som profesjonelle helsearbeidere. Jeg har tidligere snakket om hvordan alt går i små og større sykluser.


For et halvt år siden; rett før vårjevndøgn, startet vi innspurten på det vi nå ved høstjevndøgn begynner avslutningen på; en skikkelig re-kalibrering, som har foregått lenge. Jeg ser lag på lag, det siste laget er ½ år, før der fra høstjevndøgn i fjor, før der fra 2018, 2016 og 2012. Det mykner inn mot vintersolverv i desember, der det ser ut som at ‘et lag’ er ferdig og vi derfor kan åpne mer for det nye laget som begynte å komme inn ved sommersolverv. 


Helt umulig å skulle gi en lineær rasjonell forklaring på dette; vi bærer på en måte alt i oss, og vi renses for å bli med på de hevede frekvensene moder jord jobber med. Jeg ser det som en vev med mange tråder, og at ‘tråden som er et tema vi lever blir tynnere og tynnere på vei ut, og tråder som er på vei inn starter som regel tynne og tykner etter hvert – i overgangsperioder ligger trådene dobbelt.


Om vi følger med, blir vi vist hva vi skal endre, gi slipp på, og etter hvert fortsette med. Alt skjer i livet vi lever, og det vi ikke gjør bevisst – får vi på andre måter; ofte mer brutalt … det vekker oss, tvinger oss til å gjøre noen endringer i egne tanker og systemer’. For alt henger sammen på et vis, vi er bare en bitteliten del av noe som er så uendelig mye større.


Vi liker å bestemme selv, men dette ‘større’ bestemmer ofte tilsynelatende mest

Selv om vi hele tiden har fritt valg, vil hvert valg gi en konsekvens som er linket til dette større bildet. Det er både fint og vanskelig, og igjen må jeg bare si at Reiki er et fantastisk verktøy å ha i disse menneskelige prosessene vi skyves gjennom – nå har jeg brukt og jobbet bevisst med Reiki i mer enn 20 år. Jo mer jeg lærer, jo større blir både selve verktøyet Reiki og min forståelse av både det vi er en del av, og det vi er.


Ingen andre verktøy jeg har funnet er så anvendelige og elastiske i det å bli med på og følge den menneskelige ‘oppgraderingen til en høyere frekvens’. 

Reiki 2 er på en måte den rauseste og største verktøykassen i Reiki, der innvies vi til noen energistrukturer/symboler som gir oss tilgang på å jobbe direkte og bevisst i egne temaer – forbi viljen og egoets begrensninger.


Jeg forbereder høstens Reiki 2 til helgen, om du vil lese mer kan du gjøre det her 


Energyboost i Valdres har fremdeles noen få plasser ledig

Der gleder jeg meg til det magiske som kan skje ved å forene Reiki og Yoga, Øystein Almeland og mine kvaliteter i vakre omgivelser i fjellheimen med god mat og herlige mennesker! 


Om du har lyst til å være med på den luksusen kan du lese mer om dette her


Alt godt,

Helén 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page