top of page

Livet er rart

Livet er rart, og det er ikke alltid så lett å forstå…men jeg har glede av å undersøke dette rare som jeg møter med ujevne mellomrom, og da er Reiki favoritt verktøyet.


Særlig med Reiki 2 nivå og over, får jeg testet veien uten å gå meg for langt bort fra det jeg kaller lyset. Tankefrø. Det er enormt med healing som skjer for oss mennesker for tiden (har vært lenge egentlig), og vi møter det gjennom vårt eget liv og vår egen kropp – healer gamle mønstre og sår som har gått gjennom generasjoner, så det er bare å ta vare på seg selv – sørge for å ha det så bra som mulig.


Vi kan møte en slags krigs-energi både i oss selv og andre, hvordan ‘vi tar det’ er energien vi holder og medisinen vi gir hverandre og jorden. Det er viktig å finne ut hva som gjør oss glade på et dypt nivå, og gjøre mere av det. Lage oss et balansert liv der vi tar vare på oss selv.


Jeg reiker hver dag, er ute i naturen, og henter også inn hjelp når jeg trenger det. 

Vi har kommet hjem fra Energyboost 😍 på Karpathos, en hel uke med Yoga/Reiki-healing, god mat, sol og magiske opplevelser – en fantastisk tur! Så fantastisk at jeg har bestilt tur igjen til neste år, den legges ut for påmelding mot slutten av oktober. Du skal få høre mer om det senere.


Tankefrø

Som vanlig kommer ‘de’ inn på morgensiden, da logger jeg meg som regel ‘på’ med Reiki, og det strømmer noe jeg definerer som kjærlighet gjennom hver celle i kroppen – jeg fylles, og det kjennes fint. Som regel flyter jeg bare i denne meditative tilstanden mellom søvn og våken tilstand, men av og til skjer det noe, eller jeg må ‘gjøre noe’, som for eksempel å skrive. Det er ingen på utsiden av meg som ber meg gjøre det, det er mer som et indre behov. I dag måtte jeg gjøre medisinhjulet, og det var en som stod klar til å bli med meg – jeg kjenner henne egentlig ikke, men vet at hun kan lage ordentlige trommer. Ja, ja tenkte jeg; da trenger du det vel❤️


Vi startet i sør med å gi fra oss ‘hoved såret’ det som er årsaken til alt som har manifestert seg til fysiske plager/hindringer. Etter hvert som jeg gikk i bønn mot sør kom det flere, og ‘hele linjer’ med kvinnekraft (mange kvinnestemmer) var med for å frigjøre alle sår der vi har blitt straffet, henrettet, misbrukt og sveket som kvinner. Kvinnekraften er unik, og den har vært forsøkt kuet og stoppet på all verdens grusomme måter. Et tilbakevendende tema jeg lurer på om vi noen gang kommer helt gjennom. Mot vest ga vi fra oss alle mønstrene vi har båret, skapt og levd som følge av sårene vi ga til sør. Da jeg gikk i bønn her kom det enda flere stemmer; både kvinner og menn har levd flere liv i forskjellige mønstre som har hindret dem i å utfolde seg i sitt høyeste potensiale her på jorden – vi er jo faktisk ment å leve i glede ❤️ Mot nord møtte hver og en av oss ‘vårt sanne nord’, og vi åpnet oss for det ❤️ Da kjente jeg mest på mitt, og en trygghet om at alle fikk sitt ❤️ Jeg hørte trommer og tenkte at det var trommemakeren ved siden av meg. Mot øst spant nær fremtid seg ut, igjen så jeg mitt – det kjentes lett, og igjen tenkte jeg at alle gjorde sitt ❤️ vi er satt fri fra å skulle redde hele verden, vi er ment å ha det godt. Når vi har det godt vibrerer vi på en frekvens som jorden og vi alle trenger. For det om noen har det veldig vanskelig, hjelper det ikke dem om vi avstår fra det gode i vårt liv.


GLEDE er en viktig medisin – sann glede.

 

Igjen var det trommer hos trommemakeren ved siden av meg. Hun skulle lage min tromme, og vi tullet med at det var viktig med en ‘reisevennlig’ utgave, at den skulle få plass i ‘hattehyllen’ på flyet ❤️ Trommen er et hellig verktøy, den kan vi reise med – uten å fly.


Jeg sendte henne melding og fortalte om opplevelsen, hun ble glad, står i tøffe tak 💔❤️🩹❤️ som så mange gjør i disse tider. Jeg håper alt blir bedre for alle som sliter, at vi snart er ‘gjennom’ 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page