top of page

Hvert solhverv er en portal

Jeg håper alt er bra med deg 💕 Det er et skikkelig ‘dypdykk’ vi har gjort de siste månedene; i halvannet år egentlig. I dag snur solen, og jeg har vært oppe tidlig for å gjøre energiarbeide med Reiki 3 gjengen✨ Hvert solverv er en portal og markerer et skifte i den evige menneskelige rytmen her på jorden. Vi aktiveres, og får tilgang på mer og mer – kall det gjerne lys eller bevissthet. Noe av det jeg elsker med Reiki er at det gir oss muligheten til å jobbe bevisst inn i disse Portalene; det er så uendelig mye lettere enn å ‘brekkes opp’ gjennom livets hendelser.


Hver gang lyset skal heves, vil de mørke krokene eksponeres, erkjennes, heales. Det arbeidet jeg har gjort de siste 20 årene kommer godt med i tiden vi er i; bevissthetsarbeidet gjennom hjertechakraet bygges som muskler, og nå bruker jeg mine muskler både til eget energi arbeide, og til å hjelpe klienter og kursdeltakere. 


Denne portalen justerer oss enda dypere inn i den bevisstheten som vibrerer så kraftig gjennom jorden for tiden, igjen ser jeg det som et nett med flere tråder; sannhet og utvidelse står ut som de sterkeste trådene denne gangen. ‘De’ viser meg hvordan Reiki gir oss muligheten til å justere vår egen rytme inn i en harmoni som samsvarer med den dypere pulsen i jorden, ikke med den overfladiske kaos/drama rytmen som blåser som en storm på overflaten – det er så lett å bli revet med av den. 


Etter å ha ‘ligget stille’ i lang tid er det deilig å endelig kunne begynne å planlegge litt lenger fremover; mange har spurt om det blir en ny Energy-boost snart, og svaret er JA❣️


Har du lyst til å bli med på weekend med ‘yoga som healing’ og Energyboost på Fevik? Det er bare 20 plasser ✨🧘🏼‍♀️✨🧘🏼✨hadde vært fint å se deg der.

Fredag 5 – søndag 7. november er vi på vakre Strand hotel på Fevik.


Hotellet ligger i havgapet, med utsikt ’til Danmark’. Her får vi god mat og en yoga sal med verdens fineste beliggenhet nesten helt nede på stranden. Jeg har fått med meg mitt ‘dream-team’; ‘Fru Fix’, Ulrika H.Risan (omsorgen selv, som fixer alt praktisk) og ‘my magical brother from another mother’; Øystein Almeland (osteopat, kraniosakralterapeut og healer) 🤗 da vet jeg at helgen blir bra. Høstens Reiki 1 grunnkurs blir holdt på vakre Danebu hotel som en retreat i september Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page