top of page

God sommer

Jeg sitter med go’koppen ved siden av meg og skriver ved kjøkkenbordet på fjellet. Hver gang jeg løfter blikket ser jeg ut på utsikten; grønne bjerker, en nesten snøfri slalåmbakke og en krans av snødekte fjell i det fjerne. En uke har jeg vært her i stillheten med naturen, og det er magisk. Det varmt og lyst så og si hele døgnet, fuglene kvitrer til og med rundt midnatt! Jeg nyter, og er så glad for at jeg har muligheten.


Hotellet rett ved hytta er nyrenovert og åpner igjen snart, de har vært opptatt av at alt skulle renoveres – også energetisk, og det har vært min oppgave. Jeg har vært gjennom hver krik og krok, løftet ‘sjeler som hang’ til lyset og renset bort alle ugreie energier.  

Vi mennesker er energi, og frekvens – og det er hvordan vi har det og ‘det vi lever’ som avgir denne energien og frekvensen som blir liggende som et spor etter oss alle steder vi har vært. Vi er sansedyr, og kan kjenne det om vi kommer inn et sted der det nettopp har vært en krangel for eksempel; vi kjenner energien og frekvensen av det som har skjedd.


Fordi vi ‘er’ den frekvensen vi selv holder kan vi alltid hjelpe andre å komme til den samme frekvensen. Vi løfter dem inn i vår frekvens ved at vi ‘er’ den ønskede frekvensen- så må de selv sørge for å holde seg der. Intuitivt kan vi for eksempel sette på musikk som er med på å heve frekvensen, eller tulle og tøyse for å lette på ‘trykket’ vi kjenner. 


Jeg ser på det som en stor trapp med mange mindre trapper på hvert trinn. Vi kan hjelpe de som er lenger nede i trappen enn oss til å komme til ‘vårt trinn’. Når vi er klare for å gå et trinn høyere enn der vi er, vil vi komme i kontakt med en som kan hjelpe oss med det. Og bare så det er sagt, det er mye å drive med på hvert trinn! Her kommer forskjellen på de som ‘sier’ og de som ‘gjør’ – vi må gjøre hele trinnet før vi kan stige, det skjer gjennom tusenvis av mindre trapper i vårt hverdagslige liv som til sammen blir det store trinnet, og det er ikke alltid så lett. Vi kan jobbe på det samme store trinnet gjennom flere liv.  Jeg ser det som at vi skal heve vår bevissthet ved å oppdage og bryte tro-systemer (har ingenting med religion å gjøre) og mønstre (oppfatnings og reaksjonsmønstre) vi bærer. Dette skal skje både personlig og kollektivt.


Bildet jeg får er av Medusa – Hun med alle slangene på hodet. Hver slange representerer et mønster vi bærer, hver eneste slange vi møter vil ha både intellektet og kraften på det nivået vi er. Reptilhjernen og celleminnene våre vil trekke oss ned på det nivået vi er i ferd med å forlate, og det skjer gjennom emosjonene som er flettet gjennom alle sansene våre – vi må tåle å stå i det vi møter.


Jeg kaller det ‘å puste følelsene som kommer’, og det er slett ikke alltid like lett å skille snørr og barter da!

Med Reiki har vi et fantastisk verktøy for å gjøre denne jobben, men av og til er det godt å få hjelp til å holde fokus på vårt nye trinn av en som står støtt der, så vi ikke rutsjer ned til trinnet vi kommer fra. Hvem som er den rette for deg å få hjelp fra kommer helt an på mønsteret du jobber med, vedkommende må ha gjort den jobben i seg selv som du skal gjøre – holde frekvensen du trenger.


Jorden har gjort seg ferdig med det trinnet hun var på og har steget et stort trinn, vi som bor på henne tvinges derfor til å gjøre oss ferdige med det samme trinnet i oss selv og våre omgivelser for å kunne fortsette å være med … det handler om lys og mørke, ærlighet og kjærlighet. Vi møter egne og samfunnets skyggesider for å bevisst kunne gjøre noe med det som ikke tåler dagens lys.


❤️


På et gammelt hotell har det skjedd mye, og alt ‘sitter i veggene’. Jeg ser på det som en skikkelig rengjøring; å heve frekvensen er noe jeg lett gjør – fordi jeg har jobbet med dette i mange liv og holder en høy frekvens av lys. Lyset gjør at mørket ‘kommer frem’ om det er der, det kan rett og slett ikke gjemme seg. Av og til må det gjøres rent flere ganger; om noen går rundt med sølete støvler inne må det vaskes igjen, helt til vi finner ut av det og får satt de sølete støvlene på utsiden av døren. 


❤️


Høstens program finner du på www.reikimester.com kurskalender, der er det linker for å lese mer om hvert arrangement. 


Jeg gleder meg veldig til Valdres Energyboost som vi har fått til nettopp på nyrenoverte Danebu hotell i september, sammen skal vi gjøre magi✨ og løfte oss selv til nye høyder!


Der er det enda noen plasser ledig =)


Helén

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page