top of page

God jul 2018

Kjære Reikivenn,

Nå håper jeg du er på et sted det er godt å være, med de menneskene som betyr mest for deg. For meg handler julen mye om familie og nære relasjoner. Min familie er samlet på fjellet, og nyter å få lov til å være sammen med nære og kjære.


Vi er i en fase der barna har blitt store, men ikke så store at de har etablert seg med egne familier. Alle bor på forskjellige steder, og det er stor stas når barna kommer hjem til jul =)

o jul med din glede rett og slett!


2018 har vært et krevende år for mange, et slags avslutningsår på mange måter. Vi er flere som har endret litt retning, avsluttet en del ting som ikke lenger kjennes like riktig som det en gang var. Vi mennesker møter jo hele tiden oss selv;’ det vi har sendt ut får vi tilbake’. Det er komplekst, vi må kjenne på følelser vi tidligere har undertrykket – kanskje de var for vanskelige i situasjonen, eller vi kan ha hatt det som tema gjennom flere liv … Kollektivt er det også temaer og aspekter vi er med på; det er der jeg har glede av det astrologiske perspektivet som gir meg hint om kollektive temaer – kjennes alltid deilig når det ikke ‘bare er mitt’ når livet butter! 


Livet gir oss opplevelser som aktiverer disse følelsene, som ikke er ferdig bearbeidet i oss. Når følelsen igjen er aktivert i kroppen, vil celleminner henge seg på, fordi likt tiltrekker likt. Celleminner som holder gamle opplevelser representeres av følelser, og det å våge å ‘stå i’ følelsene når de flusher gjennom oss ‘setter oss fri’. Puste det dypt inn, for å la det gå hele veien gjennom et skikkelig utpust – egentlig avansert yoga-meditasjon, som vi ofte kan gjøre helt ubevisst; når noe er vanskelig trekker vi pusten dypt, og puster tungt ut, uten å tenke mer på det. Det er fascinerende hvordan vi mennesker og kroppen vår helt automatisk gjør en del ting som er essensielle i bevisst livsførsel. Å videreføre bevisst det som faktisk er en refleks, eller et instinkt, blir som en portal inn i noe større vi har tilgang på. Vi er kulere enn vi tror! 


I det siste har det vært så heftige energier at jeg går helt rundt meg selv, jeg har lagt ut en healing-meditasjon som kom gjennom på ‘solsnu’ 21/12 – om du har lyst på litt ekstra drahjelp 


 

Den lille hunden min lå ved siden av meg mens jeg gjorde opptaket, og den sov 4 strake timer etterpå!


Dagen etter, 22/12 var det årets siste fullmåne og jeg kjenner på en slags karmisk oppsummeringsenergi – en klargjøring for det nye året, som holder en helt spesiell ny energi.


Neste fullmåne, den første fullmånen i 2019, 21. januar, er en kraftfull ny start for det nye året som holder energien av nettopp ‘ny start’

Om du har lyst kan du være med på et 4 timers energiverksted den dagen, for alle nivåer av Reiki – de snakker om en helt egen innvielse … det er kun 10 plasser, så om dette er noe du kunne tenke deg er det bare å melde seg på – førstemann til mølla!Vi gleder oss skikkelig til ‘Energy-boost’ turen til Spania i mars, der snakker de også om innvielser og en slags pilegrimsreise som fullfører noe vi har startet fra tidligere tider … linjer fra Lemuria og Mu. Det er 4 plasser ledig i skrivende stund.Helén

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page