top of page

En spesiell tid

Kjære deg,

det er en spesiell tid, og jeg håper at du har det bra.  


Hva er det som skjer? Hvor lenge skal dette vare? Mange spør, og det er ikke et enkelt svar på det … Vi er midt i et stort skifte som er gjennomgripende både på jorden og på alle plan i menneskeheten. Ingenting er statisk, og hvordan vi holder vår energi er avgjørende for utviklingen. Jeg ser det på flere måter, og får jo ikke nødvendigvis alle beskjeder og bilder i ord – det er derfor jeg kaller det tankefrø.


15. mars la jeg ut et innlegg på Instagram som gir en kortversjon:Jeg tror det er mange som kjenner at det er noe større som skjer, og det er det. Jorden hever frekvensen og vi tvinges med. Hva vi kan gjøre? Vi kan gjøre mye mer enn vi tror, utfordringen er at det vi skal gjøre er å finne frem til en frekvens med indre ro, harmoni og glede – meditasjon med Reiki gir det.


Vi er vibrasjon og frekvens, bildet jeg har av tiden vi er i nå er det motsatte av sentrifugalkraft. Vi er vant til å ‘slynge utover’, nå slynges vi innover. Vi skal alle inn til kjernen i det vi er. Den energien vi holder nå er det vi trekker til oss i fremtiden, og det vi er i nå er tiltrukket av den energien vi har holdt …. både enkeltvis og globalt. Hvor ærlige er vi? Hvordan tenker vi om etikk og verdi? Hvor viktig er integritet?


Hva ‘gir vi ut’? Hvordan snakker vi? Hvordan behandler vi hverandre? Hva ‘tar vi inn’? Hva slags nyheter? Hva ser vi på som underholdning? Hva forventer vi? Hva unner vi oss selv?

Vi er i en tid der jorden hever frekvens, det betyr mer lys. Når det blir mer lys vil mørket komme frem. Vi får se mye, ingenting av det er nytt, men det kan ikke skjules lenger. Jorden er en enhet, og selv om det er utfordrende tider er det alltid en balanse. Det vil alltid være områder som holder lys selv om det er mørke andre steder. La oss være det området som holder mest lys!


Hvordan gjør vi det? Vi holder lys og kjærlighet gjennom hjertene våre, alle handlinger som kommer fra kjærlighet er lysets handlinger. Vi er alle forbundet med ‘noe større’, du kan kalle det hva du vil; Gud, Skaperkraften, Kilden, Lyset … forene deg med ditt lys, slik det er best for deg.


En ting er det vi gjør utover, en annen ting er det vi gjør for oss selv; jeg opplever at det er veldig lett å komme til lysets kjerne i meg med Reiki; som en dyp indre fysisk bønn trekkes jeg forbi ego og reptilhjernens vilje – rett gjennom hjertets lys og fylles gjennom min kjerne på en måte jeg ikke har funnet på andre måter.


Helgen som kommer nå har igjen en stor portal, og vårt arbeide er av betydning

Har du lyst til å være med på en dugnad? ‘Koble deg på’ og jobb bevisst i de gode energiene så ofte du kan, det skal jeg gjøre og mange med meg. Tid er en illusjon, samtidig er det å gjøre noe samtidig en egen forsterkende kraft. Jeg foreslår at vi gjør en felles ‘greie’, og den kan likevel være ganske fleksibel – for dypest sett er vi alle én.


Forsøk å ha bevissthet på at alt du gjør for deg selv, gjør du også for jorden og alle som bor her. Ikke alle har anledning til å gi seg selv denne luksusen, og vi gjør det for både oss selv og alle som ikke har mulighet. Slik gir de som lever i en del av verden med lys og overskudd til dem som lever på mørkere steder med mindre resurser.


Gjør noe du elsker å gjøre, gjerne sammen med dem du er glad i. Målet er at du kjenner kjærlighet og glede fylle deg så lenge som mulig. Ha fokus på de gode følelsene, nyt dem! Unn deg selv (og derfor andre) å nyte det som er godt.


Gi deg selv egenbehandling med Reiki, har du nivå 2 logger du deg på også. Jeg legger ut flere forslag for Reiki 2 og høyere nivåer på Facebook litt senere i dag om du er der. 


Nyt naturen rundt deg, blåveisen har blomstret i skogen siden februar her jeg bor, og i dag så jeg hvitveis også… det gir meg glede! Jeg har ryddet og malt, det blir fint =) og så tror jeg at i år blir det året med de fineste hagene – det gir også glede.


Det er ingen av oss som helt vet hvordan ting blir videre, men vi ønsker vel alle å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg er med og leverer ut mat for eldresenteret der jeg bor, de forteller at de har flere frivillige som vil hjelpe enn eldre som ønsker mat – Det sier mye! 


Helén

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page