top of page

12/12

Årets 12/12 er en ‘kjempe portal’ med fullmåne samme dag =) vi som skal på Energiverksted (Reiki 3A) gleder oss, vi er lovet dyp healing med tema som er å gå inn i våre ‘most empowered selves’ “Purpose is personal. It will not look the same for everybody. But when all of you lean more into your purpose, more healing occurs across the whole planet.” The Z’s, Lee Harris


Jeg har fått lov til å kjøres litt ordentlig inn i det å lytte den siste uken. ‘De’ er tydelige med det de forteller; med skikkelig ørebetennelse forstår jeg nå, at selv om jeg hører mye skryt og gode ord så skal jeg ikke bare stenge det ute. For ingen er mere verdt enn andre, det vet vi godt – kanskje litt for godt? Janteloven står sterkt i dette landet. Er det slik at du også egentlig har hindret deg selv på noen områder? Er du også strengere med deg selv enn andre? Nedtoner egne kvaliteter og talenter. Det er lettere å lytte til andres ønsker og behov enn til egen sjel. Those days are gone =)


Vår visdom bygges i situasjoner som utfordrer oss, de er katalysatorer som tvinger oss inn i vårt sanne selv. Hver utfordring gir en endring i persepsjon. Hvert hjertebaserte valg vi gjør ryster den utdaterte frykt-baserte strukturen fra fortiden , og vi aktiverer en alternativ fremtid som er tuftet på kjærlighet. Er du klar?


Vi skyves fra ytterkant til ytterkant i egne tematikker til midten av januar; vårt høyeste potensiale og vårt laveste skal surre oss ut av egne irrganger. Elefanten i rommet må adresseres, for da blir den vår allierte. Det er et tankefrø….


Portalen 12/12 gir oss mulighet til å kvitte oss med dype mønstre og tro-systemer som hindrer vår sjel å leve sin glede og høyeste potensiale…. min trommehinne sprakk, slik den gjorde flere ganger da jeg var barn – nå er jeg såååå klar for å lytte! For det er jo ofte slik; om vi ikke vil, så skal vi – Livet skjer og vi justeres.


Jeg har fått denne:

‘I am eternally grateful as I allow my ALL to flow easily to me’

Og jeg har fått beskjed om å glede meg!


2020 er året der vi endelig bygger (ikke bare rydder og renser), mens vi ‘blir bygget’. Atlantis står, det er mulighetenes år – ok, jeg gleder meg! 


Med ønske om en riktig God Jul og et Godt Nytt År til alle.


Helén


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page