top of page

1000 Liv

Kjære deg, 

Jeg håper du har det bra – for det er jammen en voldsom tid vi er i!


Hele 2020 handler om å flytte seg fra fryktbasert og maskulin ’solar plexus’ måte å leve på, til hjertechakraet – en krevende øvelse har det vist seg for mange. Alt vi lever i våre hverdagslige liv berøres, og går gjennom hver celle i kroppen, samt gjennom hele sanse- og følelsesregisteret. Det handler om dyp kommunikasjon og våre karmiske mønstre og lenker som skal frigis eller i alle fall heves i frekvens. 


Bevissthet er en nøkkel, og det vi skal gi slipp på må først komme til overflaten så vi kan bli klar over det; frykt-baserte mønstre punkteres uten at vi har bedt om det – det kan være skikkelig AU! 😫 Selv kjenner jeg meg heldig midt oppe i det hele, fordi jeg har jobbet bevisst med akkurat dette i over 20 år… det har vært menneskelige oppturer og nedturer, og jeg har blitt klokere – Reiki har vært med og veiledet meg på en trygg og fin måte.


Alle burde få lov til å ha Reiki som verktøy!

Det er ‘innover’ som er nøkkelen til det vi trenger når ‘verden svaier’ – Sann meditasjon, slik Reiki veldig enkelt er; meditasjon gjennom hjertechakraet som åpner oss til dette ‘mer’  vi alle er en del av. For meg er dette som et eget rom der det er ro, aksept, kraft og trygghet – det er healing og magi. Yoga er også en form for meditasjon der vi har muligheten til å gå gjennom hjertechakraet, når vi ikke går oss bort i for avanserte øvelser. Pusten er viktig, og det er det første mange kjenner når de begynner med både Reiki og yoga, at det er så deilig å kunne puste ordentlig! Det var 18 som ble med og hadde en fantastisk ‘Energyboost’ i Valdres, og det har jeg lovet at vi skal gjøre igjen – magisk! Jeg tenker at det er ekstra viktig å gjøre gode ting for oss selv i tiden vi er i. Det er som at verden tvinger oss alle til både å møte oss selv og se ‘verden’, slik at vi kan rydde i det som skal ryddes. Bildet jeg får er at alt pipler frem, både i mennesker og steder – om vi sniker oss unna nå, kommer det bare til å treffe oss hardere i neste runde 🙈 de sier dette skal være tematikken i årene som kommer; lag for lag – 1000 liv forenes i dette ene. Så lenge vi gjør en ærlig jobb der vi til en hver tid er, tenker jeg det blir bra.


Det siver frem flere aspekter på flere måter. Det jeg har kalt småfolket har også utvidet seg; det er mange riker – de har vært der hele tiden, men nå infiltrerer de i livene våre mer enn noen gang. De tilhører jorden og beskytter henne, og jeg oppfatter det som at de blant annet skal vise oss alle steder der vi forgifter jorden, slik at vi kan ordne opp i det. Som at vi mennesker må leve med en større respekt og ikke lenger bare kan gjøre som vi vil på alle områder. Vi er frekvens (slik alt levende er), og vi lager en slags giftig frekvens når det vi gjør er styrt av feighet, frykt eller grådighet. Alt som ikke er hjertestyrt er forstyrrende på den totale harmonien. Det blir som at noen går inn med sølete støvler i stua – og det reagerer vi jo på! 


Det er komplekst. For å gi et visst perspektiv kan jeg si at det å leve sin sjels glede og kvaliteter i høyeste frekvens er vårt optimale menneskelige uttrykk.  Så kommer den lille detaljen inn at det å være menneske byr på en del utfordringer som legger noen hindringer for akkurat dette – Vet du hva din sjels spesielle kvaliteter er? Det er kvalitetene du har jobbet med i liv etter liv, på uendelig mange måter. Og sjels glede? Det er den gleden du får når du skaper gjennom den kvaliteten som er unik for deg….


Der navigerer vi livet, og det er et tankefrø ❤️


Helén

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page