top of page

Ulv i fåreklær

Ulv i fåreklær – ulven kler seg ikke ut fordi den er slem, bare fordi den er sulten, og når den kler seg ut får den kanskje maten den trenger … en klok metafor fra en ung dame i vår samtale om livet generelt og noen av hverdagens tematikker spesielt. 


Bildet jeg har, er det sedvanlige nettet som løftes av jorden, der trådene holder forskjellige kvaliteter, eller tematikker om du vil. Jorden hever hele tiden sin frekvens, og med samme letthet som vi vrenger av oss en genser på en varm dag, løfter jorden av disse nettene med temaer som ellers holder frekvensen nede. Hvert nett er spunnet gjennom hver og en av oss. Når jorden løfter av et nett, vil vi mennesker møte følelsene og tematikkene det holder i vårt daglige liv – nøye tilpasset hver enkelt, våre avtaler og ‘utviklingsnivå’. Kall det gjerne karma, jeg ser det som energitråder og fine nett, og noen har tover vi får healet i prosessen.  


Tillit – Kontroll – Manipulasjon – Grensesetting


Egentlig flere sider av samme sak, samtidig er vi flere som opplever en slags grunntone med sorg vevet inn i det hele. Dette er gjentagende temaer på verdens scene, som vi på forskjellige måter også møter i eget liv. 


Sorg er stort, med mange fasetter og nivåer. Sorgen lar oss ikke slippe unna, og gir større perspektiver på det meste. Som Simen sa etter å ha mistet sin far i ung alder; det spiller ingen rolle lenger nå, hvem som ikke satte geitosten inn i kjøleskapet …


Jeg sier det samme som jeg har sagt i mange år; i stormens senter (les hjertechakra) er det helt stille – når det svinger rundt meg går jeg inn dit, der er min indre ro og svar på mye. Jeg er heldig, har Reiki som verktøy, og naturen, kan gå i bevisst dyp kommunikasjon med dette større jeg kan komme i kontakt med. Samtidig blir jeg opptatt av å lage det så fint jeg kan for meg og mine nære og kjære; ta vare på, gjøre det koselig, gjerne med blomster og noe godt å spise. En ‘quick fix’ er å finne noe som lokker frem smilet; Latter, en du elsker, bestevenn, barns lekenhet, kattunger, delfiner, natur, dans, musikk, vakker kunst, god mat og gode samtaler – hva som helst som gjør deg glad, som et trylleslag åpnes hjertechakraet!


Det er rare tider, og vi er mange som må gjøre ting litt annerledes nå for å følge til en hver tid gjeldende regler. Det er avstand, rengjøring, antiback og munnbind. Klienter kan møtes på nett, kurs kan flyttes, og flyttes igjen til vi er i ‘lovlig sone’ – vi forsøker alle å være fleksible og muliggjørende, takk for det!


Helén

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page