top of page

Månekraft

Det er fullmåne i dag, og som vanlig kjenner jeg denne spesielle energien/kraften som jeg opplever tilhører månen løpe gjennom meg; det er som en helt egen form for elektrisitet som kommer gjennom hjertechakra og ut gjennom hver celle i kroppen. Denne kraften kommer ikke utenifra, den kommer innenifra … en dyp klok kraft som kommer gjennom meg og ut, en slags hellig mor-kraft. Jeg puster og lar det skje, og kjenner det som skjer. Det er en visdom fra tidenes morgen som følger denne kraften, ‘De’ sier den kommer inn gjennom det 11. laget i vårt DNA, som igjen fører det inn i den biologiske delen av oss gjennom pinealkjertelen og det 3. laget som er tvunnet sammen med det 7. laget. DNA skal ha 12 lag. ‘De’ sier vi kommer til å finne mer og mer ut av det, selv om vi kanskje aldri helt får oversikten – det er for avansert, intrikat og komplekst. Jeg kjenner at det pirrer; de viser meg de 12 lagene, og det er en slags logikk for meg i det jeg blir vist, selv om jeg på ingen måte kan forklare det på en logisk vitenskapelig måte enda. Det er mulig de 3 strengene inneholder 12 lag – hver? Og de kommuniserer med hverandre. Det kjennes som å skulle forklare noe som er multidimensjonalt i 3D… det blir for snevert. 


Bildet faller som regel på plass over tid

Ofte litt for lang tid for en utålmodig sjel som meg … ‘De’ ler av meg og sier at jeg skal tenke på at dette har jeg holdt på med siden jeg kom fra Pleiadene til Lemuria, og det er jo i hvert fall lenge siden!Jeg vet at det er flere der ute som både kjenner og ser, og forsker … ved å dele kan vi kanskje finne ut av (eller er det snakk om å huske?) ting fortere. Jeg tror menneskeheten hele tiden legger et puslespill som handler om å finne ut mer av det vi er, og vi gjør alle vår del på vår måte. Derfor deler jeg =)


Nå for tiden kommer måne-energien også med blaff av hetetokter – jeg er der i livet, og det kjennes som de hører sammen på et vis, hetetoktene og månekraften … Reiki hjelper meg å forene dette i meg. Hva om klimakteriet egentlig handler om å gå inn i visdommen denne kraften også er? Jeg får bekreftelse – denne urkraften er helt unik, og den er ikke bare for kvinner … alle har mulighet til å få tilgang på den andelen de har i seg gjennom livet de lever (og livene de har levd), og månens energi – kult! 


Denne helt spesielle kraften følger oss gjennom livet, fra barnet som trenger og tar imot omsorg. Vi er som en svamp de syv første leveårene, alt vi opplever her preger oss gjennom resten av livet. Grunnlaget for vår trygghet, og balanse i hvor mye og hvordan vi tillater oss å ta imot og gi ubetinget kjærlighet, legges her. Prinsessen/prinsen; tørre å skinne bare for det vi er. Som søkende ungdom, overlever prinsessen/prinsen i deg den?


Ung voksen – mer læring, valg av partner/sannhet. Sårbarheten og styrken som vokser frem gjennom erfaring livet gir, både om kjærlighet og den eventuelle sorgen vi alle på et eller annet stadie møter over å miste den, kanskje flere ganger. Hver gang gir en ny vinkel i et uendelig stort tema. Eventuell graviditet og fødsel, selvutslettelsen og egoets utvikling av å sette seg selv til side og stå opp for en annen/noe som kjennes større.


Sirkelen vi er i; ved først å møte livets temaer gjennom å være den unge, for så å få møte dem igjen som den eldre som denne gangen følger den unge. ‘De‘ viser meg mange stadier, og mange måter å få denne dype læringen, som egentlig bare handler om å få det perspektivet som gjør det mulig for oss å se utover eget selv. Heve bevisstheten.


Forskjellige frø i hjertets kamre (Hjertechakra er som et granateple) aktiveres gjennom forskjellige opplevelser og utfordringer livet byr på, som igjen åpner dypere kamre i hjertechakraet. Igjen og igjen, som mann eller kvinne – med eller uten barn. 


 

Livskraft: Ki, kan deles i 3 (dette snakker vi om på Reiki 1 grunnkurs)

Himmel-Kier det store bildet, med intensjoner, tanker og meninger. 

Jord-Kier den fysiske sannheten vi faktisk lever. 


 

Det handler om å forene Jord-Kimed Himmel-Kigjennom Hjerte-K,isom er nøytral ubetinget kjærlighet

Det skaper en flyt i situasjonen og personen mellom himmel og jord, som igjen gir en egen kraft.

Jeg kaller den kraften en healing-kraft; for den gjør hel, i kropp, sinn og sjel. 


Det er ikke mulig å late som; si/mene en ting og gjøre/leve en annen ting. Det må være en sann sammenheng for å kunne forene noe i hjertechakra; Pinkoden er Kjærlighet, nøytral ubetinget kjærlighet.

Den dype læringen i livet er når dette settes ut i praksis.


Gjennom kjærligheten og omsorgen for et lite barn, og alt det gir på veien fra vi selv er det lille barnet, til vi har omsorgen for et barn. Fra vi har foreldre til vi selv er det, og fra vi har besteforeldre til vi selv er det, kanskje til og med oldeforeldre – denne veien er unik. 


Mange får opplevelsene som gir vekst med andre ‘markører’ enn barn, det er mange gleder og utfordringer vi kan møte i livet, både i situasjoner og relasjoner. Fysisk, psykisk, emosjonelt, sosialt og spirituelt blir vi speilet gjennom livet som skjer. Vi må navigere det som det kommer, hver på vår måte.


Størst av alt er kjærligheten

God fullmåne!

Namaste.


Helén

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page