top of page

Hver celle i kroppen har både muskler og intelligens

Først tusen takk for alle fine tilbakemeldinger etter siste fullmåneverksted, det betyr mye! Det er en utfordrende tid vi lever i, og vi må løfte hverandre når vi kan.Hver celle i kroppen vår har både intelligens og muskler som hele tiden forsøker å hjelpe oss med å optimalisere det vi lever. Vår utfordring er å komme forbi den lineære snevre tanken for å kunne tenke store nok muligheter og gode tanker i det vi er og lever. Vi må både tørre å kjenne etter, og tenke lenger ‘utenfor boksen’ – for å tenke konstruktivt (kjærlighetsfylt) og multidimensjonalt nok!


For meg er det super-fascinerende å få til en konstruktiv dialog med dette multidimmensjonale intellektet vi har og er, og ha et bevisst forhold til alle disse musklene som ikke er fysiske. Reiki er en måte å få til denne viktige kommunikasjonen som samtidig trekker oss mot vårt eget høyeste potensiale. 


Det var med stor interesse jeg leste om Axel Lund Svindal (D2, no04-2021) som hele tiden har brukt sin analytiske hjerne i møte med idrett, egne prestasjoner og kropp. Når kroppen er verktøyet du bruker hver dag, lønner det seg å ha en tett kommunikasjon med denne. Han beskriver godt hvordan han har gjort psykologiske grep for å få bukt med frykten som kom krypene på innsiden av farts-dressen etter en alvorlig ulykke. Den gangen hadde han også fått blodoverføring, og hans beskrivelse om hvordan det kjentes ut som at blodet han hadde fått ikke var trenet, for toppidrett er presis.

Det har han jo sikkert rett i!


Det finnes flere studier på mennesker som etter forskjellige transplantasjoner har fått med seg mer fra donor enn det fysiske organet. For eksempel ikke-røykere som har fått røyksug, eller andre nye ‘cravings’. 


Jeg får ofte gode tilbakemeldinger når jeg har renset bygningsmasser som hjem og hoteller for destruktive energier, de beskriver hvordan de kjenner positive endringer etterpå.


Så anbefaler jeg Reiki 2 for at de selv kan ‘holde det rent’. Jeg har en drøm om å få gjøre det samme i helsevesenet; rense organene som skal doneres fra den tidligere eierens dårlige egenskaper.


Eventuelt preppet blod/organer som skulle inn i en toppidrettsutøver så de kunne spille på lag fra første stund. Det hadde vært noe å forske på! Selvfølgelig med påfølgende Reikikurs for de som har fått organet – perfekt rekonvalesens spør du meg.


Vi mennesker er som avanserte instrumenter, og Reiki er et verktøy for å fin-innstille oss mot hver enkelts høyeste potensiale.


Reiki 1 er meditasjon rett gjennom hjertechakraet som starter denne fine dype kommunikasjonen med egen kropp og liv. 


Reiki 2 gir oss en stor verktøykasse med mulighet til å jobbe mer bevisst med både temaer og situasjoner; vi kommer i dypere kontakt med den vi er – egne kvaliteter og utfordringer. 


Reiki symbolene er praktiske i det daglige fordi de alltid jobber i vår favør; harmoniserer og beskytter samtidig som ren livskraft aktiveres der vi fokuserer. 


Hver gang vi repeterer et kurs trekkes vi gjennom nye ‘lag’ i oss selv, det kan være dype prosesser.

Reiki 3 er første steg på mesternivå.

Nye Kurs & Retreats


Det blir Reiki 1 grunnkurs på Jar 12. og 13. mars  https://www.deltager.no/reiki_1_basic_seminar_grunnkurs_12032021


Reiki 2 retreat på Danebu 22., 23. og 24. mars  https://www.deltager.no/reiki_2_videregaende_kurs_-_retreat_22032021

Jeg ønsker deg og dine alt godt, 

Helén

留言


留言功能已關閉。
bottom of page