top of page

Det største tankefrøet

Jeg slutter aldri å undres. Alle disse rare tilfeldighetene, og hvordan en del ting henger sammen uten at jeg vet det – før det viser seg…


Jeg har vært i New York, og en ring er sluttet for meg – fra Atlantis til 911 via mitt liv. Jeg tenker at dette er tiden vi er i, at vi gjør oss ferdige med gammelt karma for å gå inn i dette helt nye vi er på vei inn i, men det er litt sprøtt!


Alt skjer jo i det vi lever, så da blir det noen tankefrø =)


Det er mange som slutter sirkler i egne temaer for tiden; som en gammel kjenning kommer temaer inn i livene våre og tvinger oss til å kjenne på følelsene de bringer, samtidig som vi kanskje allerede har en fot inn i noe nytt og spennende… vi er i en stor overgang. Jeg gleder meg veldig til å kunne fortelle om et prosjekt jeg har jobbet med en stund – nærmere jul tenker jeg… vi løfter hjertet, og dermed forhåpentligvis verden til nye høyder. 


Astrologien vi er i forteller at  Saturn-Pluto sammenstillingen er rett ovenfor Lyra sin stjerne bane. Lyra er der ‘de opprinnelige’ holder til, de eldste sjelene i universet. De er opprinnelsen til mange stjernefrø, som senere ble Pleiadene, Orion, Sirius og Arcturus. Lyrianerne har også en lang historie med å starte sivilisasjoner på vår jord Gaia, blant annet Lemuria, Atlantis og Pangaea. Nå assisterer de oss med overgangen inn i ‘den gyldne tidsalderen’ som vi er på vei inn i. Et frekvens-skifte i bevissthet på jorden. Vi skal både finne nye måter å leve og være.


Nye måter å forholde oss til hverandre, jorden og alt levende. Nye systemer og strukturer vil vokse frem, vi får utviklet bedre styringsmodeller basert på bevisst likeverdig samarbeide. Lyrianerne og deres ‘stjernefrø’ har en ‘frihetskriger mentalitet’. De er i stand til å identifisere urettferdigheter og kjemper gjerne for verdien av rettferdighet og likestilling. Ettersom flere ‘ stjernefrø’ våkner, aktiveres flere av disse kodene og deres stemmer på jorden. Nye ledere vil dukke opp og lede oss gjennom den neste overgangen og inn i ’The Golden Age’.


Vi har allerede begynt å kjenne det, hver generasjon har sine temaer – vår generasjon er ‘overgangen’. Vi blir ferdige med karma. Nå aktiveres nøklene med visdom vi bærer i oss – ikke bare fra dette livet, men fra alle livene vi har levd. Vi er alle stjernefrø fra forskjellige steder med forskjellige kvaliteter som aktiveres i forhold til hvor ‘ våre’ stjerner er plassert. Dette er kanskje det største tankefrøet jeg vet. Det er følelsen som holder celle-minnet. Derfor er hendelsen som utløser følelsen med på å helbrede celleminnet. Temaet er av mindre betydning, det er triggeren til potensiell healing. 


Tilbake til min sirkel fra Atlantis til 911

11. September 2001 skjedde det en katastrofe i New York, og verden fulgte med etter nyheten om at et fly hadde kjørt inn i et av tvillingtårnene som var landemerker i byen. Vi var mange som så på ‘live TV’ at et annet fly kjørte inn i det andre tårnet.


Det 3. Flyet landet i pentagon, og det 4. Flyet klarte passasjerene å forhindre fra å kjøre inn i det hvite hus ved å styrte det i havet. De forstod hva som var i ferd med å skje og overmannet kaprerne. Nesten 3000 mennesker mistet livet den dagen. Jeg husker alle vi kjente som på mirakuløst vis ikke var i bygningene da det skjedde. Alle kjente noen som var der eller skulle ha vært der. Eller vi kjente noen som hadde noen… alle var på et vis berørt. Alle kjente på følelsene i hendelsen på en eller annen måte. 


Det var ikke så lenge etter dette at jeg var i New York, og da jeg uten å være klar over det rundet hjørnet til Ground Zero og plassen der tårnene hadde stått, ble jeg slått i bakken av en vegg med hyl fra alle sjelene som hang der i sin uutholdelige smerte… helt forferdelig. Jeg måtte sette meg rett ned, og begynte instinktivt å jobbe. De var for mange til at jeg kunne hjelpe alle, men jeg kunne hjelpe noen. Hun jeg gikk sammen med viste stor forståelse, selv om vi ikke kjente hverandre så veldig godt, og aldri hadde snakket om slikt. Av en eller annen grunn var det helt naturlig for henne å sitte der på fortauet med meg – ganske lenge. Jeg ble i ettertid vist hvordan vi jobbet med å transformere katastrofeområdet til en portal, det skulle ta tid. Newyorkerne endret seg over natten, en medmenneskelighet steg frem fra hjertene deres på en helt ny måte. De stod sammen i dette.10 år senere ble jeg vist hvordan området var blitt en magnetisk portal for sjeler som av forskjellige grunner ‘hang’ rundt på jorden med tema i seg tilknyttet 911. De ble trukket mot ground zero og inn i lyset. Tilfeldighetene gjorde at jeg samtidig ble invitert med på en dag proff trening på New York fire academy – det var stort, området kunne minne om politiskolen (om du har sett den filmen =) vi lærte brannslukking i både boligblokk og tog i tunell, det var skadede vi skulle håndtere. Vi lærte røykdykking for å finne overlevende i en leilighet og noen trange tunneler for å kjenne hvordan katastrofehåndtering kunne kjennes og selvfølgelig viktigheten av å samarbeide. 


Vi har som regel ulike temaer i livet, og disse belyses ofte fra flere vinkler. Jeg har vært med på 3 branner i mitt liv, og pappaen min var brannsjef – det ble vitset en del rundt det da huset vårt brant husker jeg. Brannvesenet har alltid representert noe veldig trygt for meg, det er en god flokk å være en del av. Nå lærte jeg at denne flokken er verdensomspennende; da jeg fortalte ‘gutta’ at pappa var brannsjef hjemme i Norge ble jeg deres datter også – det var sterkt.


Mange av de som jobbet som lærere på New York fire academy i 2011 hadde vært med på redningsarbeidet i World Trade Center i 2001, de fortalte. Jeg er glad jeg aldri virkelig måtte teste kunnskapen om brannslukking og katastrofehåndtering da jeg jobbet et som flyvertinne i unge år. Vi ble skikkelig drillet i det, men ingen kan forberede seg på slike voldsomme inntrykk. 


Da jeg gikk rundt de flotte fontenene som er laget i fotavtrykket til tvilling tårnene i forrige uke, og nede i memorial museum som er laget under bakken, kjente jeg denne vakre portalen dette nå har blitt. Det silte gjennom hver celle i kroppen min mens jeg var der, for å rense alle celle-minner fra temaer knyttet til 911 og også Atlantis som jeg har en sterk del av. Det var SORG, brann. Det var folk som ble stengt inne, kvalt, tråkket i hjel, hoppet i døden, styrtet i døden, druknet, det var en gedigen katastrofe. Men også de som gjorde det de kunne for å redde andre med livet som innsats, heltene. Traumene som har fulgt dem som overlevet; marerittene, angsten, selvmedisinering – rusmisbruk, kreft – selvmord.  


Jeg gikk rundt monumentene og lot følelsene strømme, kjente hva som skjedde og ble vist hvordan Atlantis og 911 hører sammen energetisk. Jeg har sterk tilknytning til Atlantis, og på mange måter en sterk tilknytning til ulykken i New York uten at jeg var del i den. Jeg har fått lov til å jobbe mye med den energetisk. Vi er forskjellig, og vi skal forskjellig, men det er viktig at vi tillater følelsene å strømme gjennom oss – uten å miste oss selv i dem. Det hjelper å få det ut, ute i naturen, bevege seg eller skape noe; skrive, tegne, male, synge, danse – det som er naturlig for deg.


Reiki er super å kombinere i alt dette, på vei hjem ble jeg tilfeldigvis plassert ved siden av en ung dame som var så redd for å fly at hun skalv og gråt, en naturviter med nylig innlevert master som var klar for doktorgrad. Hun lo da jeg fortalte henne at det er viktig at nettop slike som henne får opplevelser som dette; kjenne på angsten, og så når damen i setet på den andre siden av gangen sender Reiki så blir det rolig og fint…. Jeg håper hun blir nyskjerrig, kommer på kurs og bruker forsker kompetansen sin til å bevise og forklare.


Da den første bomben gikk av i kjelleren på hotellet i World Trade Center i 1994 var jeg en liten stund sikker på at jeg var blitt enke, så ringte mannen min og fortalte at han hadde vært ute for å kjøpe gave til meg da bomben sprang – Hvilken lykke!


Det er mange følelser å kjenne på. 


Helén

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page