top of page

Det handler om å huske

Jeg håper sommeren din har vært fin, med sol og varme både utenpå og inne i ❤️


Norge er et vakkert ferieland, med mektig natur og ‘jorda’ energier. For meg er det perfekt, for alt åpner seg veldig nå (mer og mer), og som sensitiv har jeg kunnet ‘ankre meg’ i naturen og havet. Det strømmer enormt med lys til jorden (mer og mer her også!), og det kan være krevende for mange av oss når lyskasterne kommer og lyser opp alt som er mørkt. Når gammelt mørke kommer frem fra cellene; celleminner som skal heales. Av og til blir det så space at det er vanskelig å forstå. 


Om jeg skal sette lineære ord på noe som er så multidimensjonalt, så handler det om at vi skal huske, akseptere og leve som den vi er, og huske hvorfor vi er her. Det er stort, og likevel så hverdagslig. Vi må ofte gå på tvers av både egne trossystemer og kultur. Dyp kunnskap og visdom vi har bygget opp gjennom mange liv bor inne i oss, og om vi har hatt dårlige erfaringer (som mange gamle sjeler har) kan dette ha gjort at vi har ‘lukket ned’ noe, og det er viktig at dette heales for at vi skal kunne få flyt på det vi egentlig skal. Det er det vi driver med nå! 


Selv opplever jeg at ‘kroppen snakker’, og at jeg får filmer av tidligere liv/hendelser som jeg så må anerkjenne og ‘puste gjennom og ut av systemet’ når jeg møter det. Ofte er det ikke bare mitt, det er av mer kollektiv karakter – og det kan være heftig!


Mange av oss har ting inne i oss vi bare vet, vi møter noe eller noen som resonnerer veldig – eller livet tvinger oss til å gjøre noen endringer. For livet selv er vår læremester, og har noen måter å innhente oss på når vi er ute av synk med det vi er her for. For vi gjør det av og til alle sammen; prøver å komme unna 🙈🙉🙊 men dypt der inne vet vi. En katastrofe er alltid en innvielse, men en innvielse trenger ikke å være en katastrofe. 


Vet du at en katastrofe er vibrasjonen som oppstår når vi beveger en streng på et strengeinstrument, katastrofen varer så lenge strengen vibrerer og gir lyd. 

Når livet selv aktiverer vibrasjon på en av våre strenger går det rett inn i følelsesregisteret som igjen kan aktivere ‘hele orkesteret’, og celleminner vi har som trenger å heales. Det har vært mange små og store katastrofer de siste årene, og vi er mange som har mistet noe eller noen. Vi må forholde oss til Covid, og mange er redde. Når jeg ’tuner inn’ på hva som skjer, hører jeg; Vi skal flytte fokus innover, for det er nå det gjelder; vi har avtaler og oppgaver vi er her for å utføre. ‘De’ har sagt det lenge, og slik jeg forstår kommer dette til å vare i noen år til:


Nå må vi huske hvem vi er, hva vi skal –  jeg elsker Reiki som verktøy på den veien!

Når vi begynner å stille spørsmål (til universet), hvor kommer jeg fra? hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Så kommer svarene som regel raskt, sjeldent som et svar vi kan høre, men oftere at det skjer noe som gir deg opplevelser du kjenner at ‘er noe mer’. Kanskje en bok, artikkel eller samtale som gir gjenklang så det kjennes dypt inn i sjelen. Små frø og ledetråder som åpner seg inne i deg, og fører deg nærmere og nærmere din egen sannhet.


Etter 20 år mener jeg fremdeles at hjertemeditasjonen som foregår i egenbehandlingen med Reiki gir meg enormt, og ved å bruke symbolene (Reiki 2) kan jeg jobbe direkte inn dit jeg ønsker. Innvielsene (Reiki 3) er rett og slett magiske✨. Alt hjelper oss til å bygge forskjellige muskler i vårt eget lys, vår egen sannhet – så vi står stødigere og er sterkere, noe jeg opplever er viktigere enn noen gang – nå som lyset flommer til jorden.


Mange av oss vil oppleve det som at vi husker. Første gang jeg ble klar over min forbindelse til Lemuria/Mu/Atlantis var for mer enn 20 år siden. Jeg hadde vært i en stein-butikk og der var det en fantastisk vakker stor krystall jeg hadde veldig lyst på, med naturlig spiss, regnbue inne i, og risninger på sidene. Steinen var alt for dyr for meg den gangen, så jeg gikk videre. Steinen ‘ropte’ på meg, jeg hørte/kjente den hele tiden! Jeg våknet til og med om natten fordi den ropte så det runget inne i hele meg. Den viste meg at vi hørte sammen, at vi hadde en jobb å gjøre. For meg var dette så sterkt at det endte med at jeg for første (og eneste) gang kjøpte noe på avbetaling. Først var jeg nesten redd for den, så utrolig kraftfull og hellig opplevdes den – det hellige er forresten et stikkord for det som åpner seg nå. Så mye hellig arbeide er ødelagt oppover i historien ved at det lavere mundane har latt sine grådige lyster overta, det er ofte årsaken til celleminnene som trenger healing.


Nå som vi har beveget oss fra en maskulin tidsalder til en mer feminin tidsalder er dette i endring, og med alt lyset som strømmer til jorda er det bare ‘å brette opp ermene’; og ta i mot det vi møter. Jeg kan være en mentor på den veien; Jeg husker meg.


Kurs høsten 2021

Høstens yogaklasser er fulltegnet, men du kan sette deg på liste om det skulle bli noe ledig. Det er 1,5 time med kanalisert yoga og vibrasjoner fra krystall boller, trommer og annet jeg bruker i ‘mitt tempel’.

Jeg tenker på dette som dyp healing, onsdag 17.15-18.45 og torsdag 10-11.30. 


Reiki 3 energiverksted tirsdag 21/9 kl. 18 – 20 


Reiki 1 grunnkurs i september er i Valdres https://www.deltager.no/event/reiki_1_grunnkurs_18092021


Reiki 2 videregående kurs i oktober på Jar https://www.deltager.no/event/reiki_2_videregaende_kurs_15102021 


Energy boost Fevik i November


Reiki 3 blir 15. til 17. november for de som er godkjent og kvalifisert 🤗✨


Og før vi vet ordet av det er det Jul!


Alt godt,

Helén


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page