top of page

Høst

Kjære Reiki-venn,

Høsten kan være så veldig fin – og jeg lar meg fascinere, hvert år!


Jeg søker naturen, trenger det. Stillheten, det vakre, den rene energien og de fine samtalene. For det er ofte der jeg får dem, de fine samtalene med dette store, kloke… når jeg ‘kobler meg på’ blir alt så nært, det er kjent – og kjært. Langt unna alt som har behov og stiller krav, har en agenda, syns og mener. Dette egoløse, muliggjørende feltet jeg får lov til å tre inn i er magisk – og med Reiki blir det lettere tilgjengelig. Symbolene er nøkler til forbindelser og ‘rom’ jeg ikke visste var tilgjengelige for meg, som det gjør så inderlig godt å finne.


Det er en utfordrende tid vi er i – jorden hever sin frekvens, jobber med å slippe inn mer lys, og det kan nesten oppleves som at vi ‘vrenges’ for å bli kvitt det mørket vi bærer eller omgir oss med….. mange kjenner det, og vi kan bli slått i bakken…. Det skjer på alle arenaer, plan og nivåer, over hele jorden. Grums kommer til syne, og kan således renses ut. Bevissthet bygges rundt den virkeligheten vi lever i, og metoder og konstellasjoner som ikke lenger fungerer erstattes med nye. Alt som er sant tåler å testes. Juks viser seg, det samme gjør manipulering. Intensjonen for handlingene får en betydning, og vi må ta ansvar for det vi lever…alt har en konsekvens.


Reiki trekker oss mot vårt sanne selv, vi ledes til sentrum av det vi er (lys=) – og vi står stødigere. Det blir lettere å ‘stå han av’ når det stormer rundt oss, gjøre kloke valg, og vi reiser oss raskere om vi faller. For livet skjer, og vi lever det som skjer. Reiki er verktøyet til den universelle livskraften som balanserer oss og nærer pust, kjærlighet, bevissthet og glede på alle plan og nivåer av det vi er – langt ut over vår forstand!Bruk det, du som er så heldig å ha det!Høst

Først alt så vakkert, frodig og raust

Fargerikt gnistrende – før det blir ‘daut’


Alt har en syklus, alle er en…

Årstider gjør oss nærmere den


Med bål på peisen og levende lys

Møter jeg mørket som til oss bys


Vi samler på alt vi tror vi trenger

Mat til vinteren og gode venner


Høsten er tiden der vi går inn –Både i stue, sjel og sinn

Livet skjer, og vi henger med…

Alt godt til deg,

Helén

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page